Ιατρική ενημέρωση

Επιτρέπεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση άρθρων και ενημερώσεων της ιστοσελίδας αρκεί να αναφέρεται η πηγή τους.

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ JOHNSON & JOHNSON’S ΓΙΑ ΤΗΝ COVID 19

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ JOHNSON & JOHNSON’S ΓΙΑ ΤΗΝ COVID 19

Το εμβόλιο της johnson & johnson’s για την Covid 19, έχει εγκριθεί προς το παρόν στις Η.Π.Α., χορηγείται σε ΜΙΑ μόνο δόση και έχει αποτελεσματικότητα 85% για πρόληψη βαρειάς νόσου μετά τις 28 μέρες.

Οι παρενέργειες είναι τοπικές στο σημείο της ένεσης και ίσως πυρετός, μυαλγίες κλπ. που περνούν γρήγορα.

Χρησιμοποιεί Αδενοϊό (ο ιός του απλού κρυολογήματος) που μεταφέρει DNA της πρωτεΐνης αγκίστρωσης του κορωνοϊού SARS-CoV-2, ώστε να την παράγουν τα κύτταρα του ανθρώπου και να αντιδράσει στη συνέχεια το ανοσοποιητικό σύστημα, παράγοντας αντισώματα εναντίον της.

cor m_jpg210009fa_1614377158.3683

Πρόσφατα μερικοί καθολικοί επίσκοποι στις Η.Π.Α., εξέδωσαν ανακοίνωση ότι προτιμούν το εμβόλιο της Pfizer-BioNTech και της MODERNA αντί γι’ αυτό το εμβόλιο.

Ο λόγος που αναφέρουν είναι ότι χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του, κύτταρα πολύ μακρινοί απόγονοι (πάνω από 30 χρόνια πριν) εμβρύων γυναικών που είχαν αποβολή.

Οι ειδικοί των εμβολίων σχολιάζοντας αναφέρουν ότι ΔΕΝ υπάρχουν αυτά τα κύτταρα στο εμβόλιο και ότι για να τελειώσει γρηγορότερα η πανδημία και όλες οι συνέπειες της, πρέπει να χρησιμοποιείται και αυτό το εμβόλιο, πέρα από τα άλλα.

https://www.fda.gov/emergency-preparedness-and-response/mcm-legal-regulatory-and-policy-framework/janssen-covid-19-vaccine-frequently-asked-questions

Για το κυρίως άρθρο που αφορά τον κορωνοϊό SARS-CoV-2 πατήστε: εδώ

Για τα νεωτέρα για τον ΚΟΡΩΝΟΪΟ SARS-CoV-2 ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ COVID 19 πατήστε: εδώ

COVID-19-350x306-1

Print Friendly
Μοιραστείτε το άρθρο :